inschrijving starterscursus geopend

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mail

Weet je nog iemand die me wil doen aan de altijd gezellige, sportieve, uitdagende starterscursus beginnen met hardlopen onder het motto, na 8 weken 2 x per week trainen een 5 km achter elkaar hardlopen geef je dan op via de knop rechts beginnersgroepen hardlopen begin september....doen!

   

Street run in Oldebroek op vrijdag 29 augustus , mooi loopspektakel voor iedereen

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mail

Laatst aangepast op zaterdag, 19 juli 2014 11:08

Voor de eerste keer organiseert de ATB vereniging in Oldebroek in samenwerking met Loopgroep2000 een street run met afstanden van 600 meter en 2 km voor de jeugd en 4 en 10 km voor iedereen. Een mooi parcours met lichte hindernissen moet veel deelnemers trekken voor dit voor Oldebroek unieke loopevenement. Leuke prijzen aangeboden door Poort 5 de sportzaak uit Elburg ook voor leeftijdsklasses Onderstaand het parcours van de Street run een ronde van 2 km. Opgeven via www.inschrijven.nl en op 29 augustus tot 15 min voor je start. Voor alle info klik op de button rechtsboven : streetrun Toploopster ilse Pol van running2000 zal meedoen aan dit mooie loopevenement

Foto: Parcours street run Oldebroek op vrijdagavond 29augustus. Aanrader organisatie ATB ver Oldebroek en loopgroep2000

   

Heideloop Ermelo op zaterdag 6 september een mooie loop voor iedereen

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mail

Laatst aangepast op zondag, 06 juli 2014 12:55

Met vertrek van af de Groevenbeekse hei en het aandoen van landgoed Groevenbeek organiseert Loopgroep2000 een prachtige loop over goed begaanbare paden en wegen. Winnaars uit het verleden Abdi Nageeye en Adrienne Herzog gaan diverse atleten strijden voor de prijzen beschikbaar gesteld door Intersport Putten/Ermelo ook voor leeftijdsklasses. Recreatief lopen is prachtig op dit mooie parcours. Een heidelplantje is de passende herinnering en gratis zwemmen op vertoon van startnummer in het zwembad / sporthal Calluna . Opgeven via www.inschrijven.nl en op de dag zelf tot 15 min voor je start. Alle info druk op banner heideloop rechts.
   

Nieuws bij Loopgroep2000

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mail

Laatst aangepast op zaterdag, 05 juli 2014 13:06

Voor het eerst 45 minuten hardlopen achter elkaar in Ermelo : een 8 weekse cursus dan een 5 km hardlopen en dan doortrainen in 1 maand naar de 45 min hardlopen achter elkaar en dan meedoen met de gevorderden. Proficiat hoor ! en nu doorgaan naar misschien een 10 km bij de najaarslopen van Loopgroep2000

 

Gevraagd : invaltrainers bij de verschillende loopgroepen2000 groepen of die er voor opgeleid willen worden !!!! Info wordt toegezonden !!!!!!!!!

 
Foto: Voor het eerst 45 min bij loopgroep2000 Ermelo proficiat jongelui!
 
Groepsfoto na 5 km loop voor Rolling on Wheels, goed doel dat gelden inzamelt om campers aan te passen zodat jongeren met Duchenne op vakanyie kunnen
 
Nagekomen foto van de 5 km lopers van de Loopgroep2000 Ermelo bij de 5 km run bij de Jacob Cats met dezelfde sponsor als de Heideloop op 6 september.
 
Op te richten : organisatie-team Intersport Meijers Zandenplasloop
Dit jaar op 8 november . Welk lid van Loopgroep2000 heeft er zin in om in dit organisatie-team zitting te nemen? Nieuw is een jeugdloop over 750 en 1500 mtr = rondje Zandenplas en een bedrijvenloop ( welk bedrijf uit Nunspeet scoort het best !) Een traject naar de jeugdlopen en 10 km toe . 2 bijeenkomsten vooraf van het organisatieteam  in augustus en 1 in oktober. Heb je interesse zitting te nemen in dit organisatie-team laat het horen via info@loopgroep2000 of spreek Henk of Alie aan tijdens de trainingen.

Loopsport2000: ook geschikt voor bedrijfsuitjes en clinics
Klik op www.loopsport2000.nl voor alle info over ons bedrijf. Ook geschikt voor bedrijfsuitjes : ga eens met een een team of bedrijf een proefles hardlopen aanvragen bij Loopsport2000 . Alie en Henk Mentink komen naar u toe voor een leuke kennismaking met de hardloopsport !!!

Contactgegevens
Henk Mentink 06-52272614
Alie Mentink: 06-21107726


 

 

   

Vakantie-tijd bij Loopgroep2000...de trainingen gaan altijd door

Let op: opent in een nieuw venster PDFAfdrukkenE-mail

Laatst aangepast op zaterdag, 05 juli 2014 13:10

Misschien een keer in aangepaste vorm en met een andere trainer...wij proberen zo veel mogelijk de trainingen door te laten gaan zodat je in vorm blijft. Ga je op vakantie een fijne vakantie hoor ook namens Alie .